Wil je ook een review achterlaten?

Ik hoor graag wat je ervaring was bij Praktijk Relaxing Energy. Laat gerust je review achter!

 

Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Kiki Kiki uit Zaandam schreef op januari 26, 2023 om 6:38 am
Hele fijne massage mogen ontvangen, zowel aan huis als in haar praktijk. Je voelt je gelijk op je gemak. Je kunt je wensen aangeven en ze geeft een behandeling op maat. Ik heb ervan genoten, pure verwennerij. Zeker voor herhaling vatbaar.
René Konijn René Konijn uit Schermerhorn schreef op januari 17, 2023 om 3:24 pm
Zeer fijne massage.
Ik kom altijd bij Tanja na mijn chiropractische behandeling om m'n schouders en nek goed "los"te maken.
Tanja is erg flexibel met tijden en voelt precies aan wat je nodig hebt en hoe lang!
Irmgard Irmgard schreef op januari 16, 2023 om 9:33 pm
Ik ontmoette Tanja in het stemlokaal, ze vertelde dat ze cranio-sacraal therapeut is.
Uit nieuwsgierigheid maakte ik een afspraak.

In haar prettige praktijk ruimte ontmoette ik een andere Tanja, en raakte onder de indruk van haar vaardigheden als therapeut en masseur. Ze is bijzonder invoelend en heeft magische handen waarmee ze door subtiele verfijnde aanraking beweging tot stand brengt.

Ze heeft meerdere technieken tot haar beschikking waardoor ze problemen van verschillende kanten kan benaderen. Haar behandelingen brachten mij nieuwe inzichten, en elke keer een enorm gevoel van rust en vredigheid.
Rozewitha Rozewitha schreef op januari 16, 2023 om 8:33 am
Al een paar jaar kom ik langs voor een heerlijke massage. Even alles om me heen vergeten en totaal ontspannen. Er wordt naar mijn behoeftes gevraagd en daar wordt aandacht aan gegeven. Kundig en persoonlijk tegelijk. Elke keer weer even een heerlijk moment genieten.
Alexandra Alexandra uit Zaandam schreef op oktober 21, 2020 om 4:35 pm
Ik kom al een enkele maanden bij Tanja en heb van verschillende behandelingen mogen genieten. Dankzij Tanja's fijne massagetechnieken en rustige persoonlijkheid kom ik helemaal tot rust. Kon het maar iedere dag!
Tanja de wit Tanja de wit uit Wijdewormer schreef op maart 5, 2020 om 5:24 pm
Echt een aanrader. Heel kundig. Ik heb het als een zeer fijne en verlichtende behandeling ervaren.
Tanja de Wit
Maartje Maartje schreef op juni 12, 2019 om 10:50 am
Heerlijk!
Ik werd heel ontspannen en bewust van de spanningen die er (nog) zijn. Een warm bad, zo voelde de behandeling en ik kom zeker terug bij Tanja.
Hanneke Hanneke schreef op mei 30, 2019 om 10:49 am
Ayurvedische massage super! Gisterenavond weer een hele fijne massage gehad van Tanja. Elke 5 of 6 weken vaste prik! Tanja brengt lichamelijke en geestelijke ontspanning samen, voelt precies aan wat je in het moment nodig hebt en past haar massage daar op aan. Het effect is nog dagen na de massage merkbaar. Je kunt je met een gerust hart overgeven aan haar!
Mechel Mangelmans Mechel Mangelmans schreef op april 15, 2019 om 10:44 am
Ik ben al 6 jaar vaste klant bij Tanja. Dat zegt natuurlijk genoeg! Het prettige aan Tanja vind ik dat ze van alle massage markten thuis is en ze dus over verschillende technieken beschikt. Los van de technieken is zij een masseuse die veel op gevoel doet en daarbij moeiteloos aansluit bij de behoefte op dat moment. Een reden om te blijven komen!
Jennifer Boon Jennifer Boon schreef op augustus 12, 2018 om 11:23 am
Kom niet voor niets al jaren hier voor een massage. Kom er elke keer als herboren vandaan.
Sebastiaan Brak Sebastiaan Brak schreef op februari 22, 2018 om 5:16 pm
Kom al jaren bij Relaxing-Energy met grote tevredenheid en ken Tanja nog voordat ze haar bedrijfje begon en hoop er nog een poos te komen.
Anoniem Anoniem schreef op februari 22, 2018 om 3:38 pm
Een massage een keer per maand van een uur, of anderhalf uur is werkelijk een kadootje. Werkelijk een ontspanningsmoment om weer tot je ik te komen. Ik kwam vele jaren geleden met Tanja Kooij in aanraking en er was een klik. Als je in staat bent om jezelf geestelijk en spiritueel open te stellen, ben je hier helemaal op de goede plek. Maar ook als je "welbekende" ontspanningsmassage wil, zonder spiritueel moment, is Tanja daar prima toe in staat. Ze heeft verschillende massage technieken in huis, die ze toepast op het moment dat zij denkt te kunnen gebruiken. Mijn werk als verpleegkundige veroorzaakt frequent een blokkade in mijn rug en nek. Dat maakt dat het een en ander niet geheel meer correspondeert tussen hoofd en lijf. Een algehele lichaamsmassage met cranio-sacrale relexatie geeft bij mij een meditatieve ontspanning, waardoor je lichamelijk en geestelijk weer een geheel bent en er weer tegen kan.
Sandrina van der Raaij Sandrina van der Raaij schreef op maart 1, 2017 om 3:40 pm
Het is een aanrader voor iedereen. Tanja zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt en de toegang tot de therapie heel laagdrempelig wordt. Tanja is super!
An Boon An Boon schreef op januari 7, 2017 om 9:51 am
Hallo, ik ben An en kom heel graag bij Tanja Kooij voor een heerlijke massage. Dat beleef ik als een uur van genieten van de warme zachte handen die hun werk doen. Heb je ergens last van dan geeft Tanja extra attentie aan die plek. De behandelkamer is warm en licht en er staat fijne muziek zachtjes aan. Ook als je nergens last van hebt is het zo ontspannen en voelt goed en prettig. Tanja luistert goed en je gaat weer opgewekt en lichter van hart naar huis. Ik gun het mezelf, ik vind het fantastisch !!!
Dank je wel Tanja